neděle 30. listopadu 2014

Kontrola - neurologie Černé pole

Dnes jen ve zkratce:

        Stav stejný, kompenzovaný. Léky zůstávají. Pokusí se místo Petinimidu v tabletě sehnat z Rakouska sirup. Prej to jde přes výhradní dovoz ze zahraničí. Takhle, když kapsli malý rozkousne v puse, nikdo neví, kolik účinné látky má vlastně v sobě. Ta jedna kapsle, co bere ráno, je nejmenší možná dávka a on z ní ještě nemá ani celou účinnou látku. Ono se to totiž v té kapsli má dostat do střeva a až tam se rozpustit. Původně jsem myslela, že se to rozpadá v žaludku. Ale znáte to, myslet znamená........ (Jak říká můj muž :-P )
        Ptali jsme se na nějaké doplňky stravy - magnesium ANO, rybí tuk ANO, olej z ostropestře NE (prej máme počkat na výsledek jaterných testů), režim epileptika.
        Výsledek EEG, nespolupracující pacient, záznam odpovídající věku = NEGATIVNÍ


        Vyfasovali jsme recept na léky, zprávu pro rodiče a v ní zmínku o tom, že příště je potřeba přijet s vásledkama jaterních testů a hladiny valproátu od pediatra.

        Konrola za 3 měsíce. Léčba Depakine a Petinimid.

                                        Moje léčba: pod hlavou má křišťál, růženín a měsíční kámen. Koupeme                                                           ho ve výluhu z lípy, věříme mu, že už to bude dobré.

        P.S. dítě opět velmi živé, 5.12. jdeme do pedagogicko-psychologické poradny. To jsem zvědavá, co hezkého se od paní psycholožky dozvíme. Je předpoklad, že k epi je i ADHD. Což spolu může souviset.

      P.S.II onyxáček začel kreslit


Žádné komentáře:

Okomentovat